_r7b4091ffs

Rólam

1973-ban születtem Szegeden, tanulmányaim nagy része is a városhoz és a Szegedi Tudományegyetemhez köt, itt szereztem az akkori SZOTE Egészségügyi Főiskolai karán gyógytornász diplomát 1994-ben, illetve az ÁOK-n angol orvosi szakfordítói oklevelet 2007-ben.

Főállásomat tekintve gyógytornász és egyetemi oktató vagyok, hazai és nemzetközi színtereken  is oktatok a neurológiai rehabilitáció területén posztgraduális programokban. Mindemellett fontosak számomra a betegeim, arra törekszem, hogy a lehető legmagasabb funkcionális szintet elérjük közösen.

Vonzódom a régmúlt időkhöz, a gyapjú világában tett kalandozásaim eredményeként született meg a Nedithings by Nagy Edit projekt, amelyben a gyapjú szálak kézi megmunkálásáé a főszerep (festés, rokkán fonás, szövés, nemezelés), végeredményében pedig egy viselhető művészet megalkotása a célom.     

Fotózással 2010-ben kezdtem foglalkozni, kezdettől fogva a természetfotózás vonz. Hobbimat igyekszem magas szintre fejleszteni, ezen törekvés vezetett a JGYPK alkalmazott fotográfus képzésének elvégzésére is 2013-ban.

2016-ban sikeresen pályáztam a naturArt tagságra, a Magyar Természetfotósok Szövetségébe nyertem felvételt, ami szintén egy remek fórum a továbbfejlődésre, hiszen az ország legjobb természetfotósait tömöríti a szervezet.

A fotózás számomra kikapcsolódást jelent, örömmel tölt el, ha egy-egy témát esztétikusan, néha festmény vagy álomszerűen sikerül megörökítenem. Ebben a hatásban a régi vintage optikák nagy segítségemre vannak.

 

 https://www.facebook.com/edit.nagy.7547